Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

onsdag 20 april 2016

Björnen

Nu när arbetet med solskyddet över sandlådan på vår gård har börjat så har vi gjort lite andra saker än att vara på gården, då de ofta arbetar där den tiden vi brukar vara ute.

Igår delade vi gruppen i 2 , några var kvar på förskolan tillsammans med en pedagog och hade pyssel samt arbete med projektorn. Den andra gruppen gick iväg med två pedagoger och matade fåglar vid Strömsparken samt lekte i den lekparken där! 

Idag har de äldre barnen på björnen fått vara inne och ha vattenlek tillsammans, idag var det massa vilda djur som fick vara med i deras lek och bada. Efter vattenleken arbetade de med projektorn igen och idag var det att fånga fiskar som gällde 😀🐳.

De yngsta barnen var ute på gården en stund, när byggarbetarna inte var där! De grävde i sandlådan och cyklade och åkte rutschkana. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar