Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

måndag 16 maj 2016

Björnen v.19

Här kommer en uppdatering från förra veckan!
istället för att bara va på gården så tog vi en promenad och tittade oss omkring. Vi hittade ett bygge och såg en stor stor kran som skulle hämta upp något från marken! Vi såg också en fontän ⛲  och vi kom överens om att man inte badade där i utan det var bara ankor som gjorde.
Vi har också målat kaplastavar i olika färger för att sedan kunna ha i vår lek.
Sedan har de äldsta Barnen också målat trafikskyltar att ha i leken! Jättefina skyltar blev det! Här får vi också in våra värdegrundsord som  i arbetar med, då man kan använda tex stoppskulten för att visa att man inte vill.
Vi fortsätter även att arbeta med dem orden samarbete och respekt och vi märker mer och mer att barnen tar till sig dem . Vänskap introduceras även i veckan och hur man är en bra kompis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar