Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

måndag 9 maj 2016

Information!

Vi vill informera om lite saker och det är följande: 

- SOLKRÄM 
Nu när det är varmt ute och solen är framme och vi är ute mycket så är det bra om era barn är insmorda med solkräm när de kommer på morgonen. Det är också bra om det finns solkräm på hyllan så att vi kan smörja in på eftermiddagen också! Och solhatt/keps! 

- UTVECKLINGSDAG -FÖRSKOLAN STÄNGD
13/6 håller förskolan stängt för personalen är på kompetensutvecklinsdag. Behöver ni ha barnomsorg denna dag måste ni meddela det till vår chef Lisa Hilding senast nu på fredag 13/5!. 

- ENKÄT FÖR FÖRÄLDRAR 
Just nu pågår en enkätundersökning för er föräldrar om förskolan. Ni har fått ut information kring denna och den måste göras denna veckan. Enkäten görs på datorn och den finns på våra datorer. Vi påminner er också när ni hämtar och lämnar. 
Tack på förhand! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar