Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

torsdag 26 maj 2016

Lokattens omorganisation!

Igår onsdag så hade vi pedagoger förberett material till barnen som skulle flyttas mellan avdelningarna. Så först gick vi alla ut tillsammans och övade på vår repertoar inför vårfesten nästa vecka, sedan gick barnen in några i taget tillsammans med en den och flyttade några saker mellan avdelningarna. Barnen var jätteduktiga på att hjälpa till med detta 😀Sedan fick barnen vara kvar på sin gamla avdelning, vi har ändrat om lite i miljöerna också, så barnen blev nyfikna på vad man kunde göra i rummen nu! Allt är inte helt klart än vad gäller miljöerna, men så småningom blir det med klart!

Idag torsdag hade vi sedan flyttfest tillsammans! Vi gick ut på gården och där hade vi satt upp ett band som vi klippte av för att inviga våra nya avdelningar! 
Sedan flög det ut massa ballonger som barnen fick varsin av och sedan festade vi till det med varsin glass! Efter det bjöds det på såpbubbelblåsning och dans!Lagom till lunchen fick sedan barnen gå in till sin nya avdelning 🙂🙂

Vi vill också nu uppmärksamma er på att vi nu kommer att öppna på Björnen fr.o.m imorgon fredag. Barnen kommer också att ha kvar sina nuvarande hyllplatser, de ändrar vi på till hösten. 

Fråga oss om det är nåt mer ni undrar över omorganisationen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar