Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

fredag 9 september 2016

Start björnen

Här kommer nu terminens första inlägg från björnen!

Våra inskolningar är klara och barnen blir allt mer tryggare och gladare, och blir mer och mer vana i våra miljöer och med oss vuxna och sina kompisar på förskolan, så det går bara bra! 😀. 

Den här veckan har vi också firat de barn som fyllde år under sommaren, så vi har haft 4 styck födelsedagsfirande, där vi sjöng för barnen tillsammans och åt frukt. Sedan har de fått ett collage med lite bilder från sitt firande, att ta med hem!

Idag började vi även lite smått att arbeta med vårt kommande projekt "vårt Norrköping". Ca hälften av barngruppen tog en promenad runt i staden för att se vad som kallade på deras uppmärksamhet och här kommer lite bilder från vad vi såg på promenaden. 
Nästa vecka fortsätter vi arbetet med detta tema, för att se vad det kan mynna ut i så småningom!

Trevlig helg alla! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar