Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

fredag 16 september 2016

V.37

Den här veckan har vi fortsatt Med promenader med tanke på vårt kommande projektarbete med "vårt norrköping". Vi samlar in tankar och material tillsammans med barnen, ser vad de är intresserade av när vi är ute och går. Sedan tänker vi att vi samlar ihop det vi har för att se vad vi kan börja med i vårt projektarbete.
Inomhus leker barnen mycket med plus plus ➕  och magneter och rutschkanan. Rutschkanan är väldigt populär, barnen turas om att åka och lär sig turtagning. Barn som inte riktigt vågat åka ner själva,  har nu också tagit mod till sig och åker själva!  Bilarna brukar också få åka ner i rutschkanan, kanske det låter roligt när de åker ner eller ser spännande ut när de får sådan fart?
Att den är populär avspeglades också denna veckan i ett av våra barns teckningar :).
Så småningom kommer vi också att byta ut barnens bilder i hallen ovanför deras hylla så att det blir enhetligt. Vi har tagit nya bilder på barnen och sedan har de själva fått välja en färg till bakgrund :). De Kommer upp snart!
Här kommer några bilder från veckan!  Och ha en trevlig helg! :)
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar