Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

torsdag 15 december 2016

Till alla vårdnadshavare

Jag vill tacka er alla för ett bra samarbete under denna termin och passa på att önska er 
God Jul och ett Gott Nytt År

Pedagogerna har under hösten lagt ner ett otroligt bra arbete kring utvecklingen av den pedagogiska verksamheten på Lokatten, vilket resulterat i fler spännande och utmanande lärmiljöer där era barn kan utvecklas och utmanas.
Dom är fantastiska och väl värda ...Dagens ros.....som man även fått, Stort Grattis 🎉

Det är något som jag skulle vilja be er hjälpa till med när det gäller arbetet som pedagogerna lägger ner kring respekt och tillit. Det kan gälla när pedagogerna säger till er vuxna, när vi alla är samlade vid ett evenemang, att man inte får fotografera och då några ev er ändå gör detta! Det blir inte ett bra budskap till barnen.." man behöver inte göra som dom vuxna säger, man kan göra som man själv vill"

Jag ber er att vi nästa tillfälle när barn och pedagoger ska ha någon form av "uppvisning/avslut" låt era telefoner/kameror bli kvar i fickan/väskan.
Vi på förskolan får bli bättre på att hänvisa till en speciell plats, iordningställd för just det tillfället, där ni kan samla era barn och de kamrater som vill bli fotograferade tillsammans .

Återigen tack för i år och väl mött till ett nytt spännande år tillsammans . 
Vänliga hälsningar Lisa Hillding förskolechef

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar