Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

tisdag 17 januari 2017

Uppstart av projektet för vårterminen

Idag startade vi upp projektet igen efter juluppehållet! Vi fortsätter med spårvagnar då barnen fortfarande visar intresse för det 😊. Vi valde då att idag ta en längre promenad för att gå till Vagnhallen, där vi förklarade för barnen att spårvagnarna bor när de inte är ute och kör, och att de står där på natten. 

Promenadvägen 

Framme vid Vagnhallen! Men inga spårvagnar i syne, så då fick vi fortsätta lite längre bort för att se om vi såg några längre in på området. 

Där fanns det flera gamla spårvagnar som bara stod. Men det var någon som hade målat på dem och det kom vi överens om att det var ju inte ok att göra.. 


När vi kände oss klara vid Vagnhallen så fortsatte vi vår promenad och stannade vid en skogsdunge och åt vår medhavda frukt 🍌☺️. Sedan fortsatte vi promenaden tillbaka till förskolan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar