Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

måndag 27 mars 2017

Påminnelse från Förskolan

Vi vill återigen lämna en påminnelse till er vårdnadshavare om att barnens egna leksaker, gosedjur m.m får stanna hemma och inte tas med till förskolan. Det blir lätt konflikter mellan barn-barn samt mellan barn-vuxna och för att undvika detta så vill vi att barnens egna saker stannar hemma. Saker och ting kan också komma bort och gå sönder och det är något som vi på förskolan inte tar ansvar för. De barn som vilar efter lunch kan ha en snutte eller gosedjur på hyllan, om det är något de använder när de sover, men att den stannar på hyllan och att vi i personalen hämtar det när det är dags. 

Vi påminner också om att det är viktigt att kolla på hyllan om det hänger lappar om diverse saker. Nu sitter semesterlappen uppe t,ex och den behöver vi ha in nästa vecka! Vi har också börjat sätta upp lappar om extrakläder om vi märker att det saknas, kolla då på ert barns hylla vad det är som saknas och ta med. Det behöver finnas ombyten på ert barns hylla, gärna flera, för barnen kan lätt blöta ner sig, spilla osv, och på förskolan finns inte alltid extrakläder att låna ut, så för ert barns bästa, se till att det finns kläder på hyllan! Nu när vi går mot varmare tider är det också bra att kolla över ytterkläderna och regnkläder/stövlar, så att det fortfarande passar, barnen växer snabbt! 

Tack på förhand!
Personalen på Lokatten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar