Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

fredag 7 april 2017

Uppdatering från Vargen

Här kommer en liten uppdatering om vad vi på Vargen har gjort under denna veckan.

Fontängruppen 
Vi gick och letade efter fontäner men hittade ju inga med vatten i. Vi såg dock ett rör och vi undrade om det var där vattnet kom ut. Vi fortsatte promenaden till utkikstornet nere vid strömmen. Det var roligt :). 

Medan Fontängruppen var iväg var några barn på besök på biblioteket. Vi lämnade tillbaka böcker och lånade nya. Vi satt också där en stund och läste. Barnen tyckte det var roligt och hjälpte till att plocka ihop böckerna.Vårt byggrum inne på Vargen är ju nu också äntligen klart! Både vi vuxna och barnen tycker att det blev jättefint! 😄 det känns nu mer inbjudande till lek därinne. Spårvagnsgruppen har efter att ett barn i gruppen ville göra det, skapat egna spårvagnar utav mjölkkartonger och färgat papper. Sedan fick de sätta dit sin bild på spårvagnen. 

1 kommentar: