Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

tisdag 31 oktober 2017

Projekt

Idag tog vi på Björnen en promenad kring vårt projektarbete kring vatten.

Vi gick först till Strömsparken, där såg vi lite fåglar och så såg vi vattnet som rann. Vi tittade lite där, sedan valde vi att gå vidare mot industrilandskapet och se på vattenfall. Det var flera barn som vart de såg vatten så ropade de "vatten!" Vi kollade först på vattenfallen vid Louis de geer, men det hände inte så mycket där, så vi gick vidare mot universitetet, och där fanns det mer 😀. Det lät väldigt mycket, men barnen tyckte det var spännande att se på vattnet. Vi pratade om att det hette vattenfall, för att vattnet faller ner. Ett barn sa också att han inte ville duscha i det där vattnet. 😊. Det noterades också att vattnet skummade. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar