Lokattens förskola ligger på Hospitalsgatan 9. Förskolan ligger integrerad i ett bostadsområde med en lummig och trivsam innergård. Förskolan har två avdelningar, Björnen yngrebarn och Vargen äldrebarn
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

torsdag 14 december 2017

Vargen

Denna vecka har vi bland annat gjort en del julpyssel. Vi har börjat göra en julgran av våra händer, vi har även målat ljuslyktor och gjort tomtar av papptallrikar.

På luciadagen var det jultallrik till lunch och då dukade vi långbord och åt alla tillsammans. Det var mycket mysigt tyckte barnen.

Den första riktiga snön kom ju också i veckan och det var riktigt kul tyckte barnen. Det blev pulkaåkning på gården och snögubbar. Vi tog in en hink med snöbollar för att se vad som hände. Bollarna smälte och vi tittade på vattnet, det såg inte så fint ut tyckte barnen. Sen diskuterade vi lite hur vattnet skulle bli till is igen och vi kom fram till att vi kunde ställa det i frysen för att se vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar